Allmänt om jazzklubben

Jazzklubben ordnar KONSERTER varannan tisdag både vår- och hösttermin. Tiden är vanligen kl 19-21 och du betalar inträdet kontant eller med Swish.

Konserterna äger rum i "Teatern" på Folkkulturcentrum i Hjorthagen. Dit kommer du enklast med T-bana till ROPSTEN, uppgång Hjorthagen. Adressen är Artemisgatan 19 som ligger vägg i vägg med T-baneuppgången.

BOKA BORD kan du endast göra på telefon 08-611 55 02 eftersom antalet bordsplatser är begränsat. Kaféet serverar mat och dryck som du kan ta med in till konserten om du har bokat bord. Om du endast vill boka plats så görs det enklast på Hemsidan (www.folkkulturcentrum.se)

MEDLEM kan du bli genom att betala 100 kr samband med valfri konsert. MEDLEMSSKAPET gäller ett år från det datum det startades och medför sänkt entréavgift på samtliga konserter (för närvarande 120 kr istället för 150 kr) samt ibland andra förmåner såsom sänkt entré på danskvällar med jazzmusik.

STUDERANDE och ungdom upp till 21 år går in för 80 kr på alla konserter. (Barn i föräldrars sällskap gratis)

Jazzklubben drivs av volontärer. För närvarande är vi fyra: Barbara, Inger, Kerstin och Kjell. Om du anmäler dig som VOLONTÄR går du in till halva priset på alla konserter när du inte själv sitter i kassan.

FOLKKULTURCENTRUM (eller Hjorthagens kulturhus) är en ideell förening som förenklat har till syfte att erbjuda kultur till vanligt folk. Det handlar om musik men också om teater, måleri, dans m.m. Du kan TA DEL av evenemang (som t.ex. våra jazzkonserter) men också själv PROVA PÅ att spela teater, sjunga i en kör, lära dig att spela ukulele, måla och mycket annat. Om du vill veta mer kan du gå in på FKC:s hemsida www.folkkulturcentrum.se . Du kan också hyra lokal för privata fester. Som medlem i Folkkulturcentrum har du rabatt på de flesta evenemang och kurser som finns där.

JAMKVÄLLAR, ordnas i samarbete med Folkkulturcentrum nere i källarlokalen, "Studion" ungefär 1 gång i månaden. Där kan du som amatör prova på att sjunga eller spela ett instrument tillsammans med ett professionellt komp bestående av piano, bas och trummor. Du bör ha med dig noter eller ackord. Ring Inger på telefon 070-2556040 om du vill veta mer.

KAFÉ KULTUR serverar mat och dryck i samband med de flesta evenemang och har även öppet dagtid. På gång är att du ska kunna beställa mat på en särskild länk före varje jazzkväll.