Allmänt om jazzklubben

NU GÄLLER INTE LÄNGRE SÄRSKILDA REGLER PGA PANDEMIN. KOLLA DOCK FÖR SÄKERHETS SKULL PÅ HEMSIDAN

Jazzklubben ordnar KONSERTER varannan tisdag både vår- och hösttermin. Tiden är vanligen kl 19-21 och du betalar inträdet kontant, med kort eller med Swish.

Konserterna äger rum i "Teatern" på Folkkulturcentrum i Hjorthagen. Dit kommer du enklast med T-bana till ROPSTEN, uppgång Hjorthagen. Adressen är Artemisgatan 19 som ligger vägg i vägg med T-baneuppgången.

BOKA PLATS görs enklast på Hemsidan (www.folkkulturcentrum.se). KAFÉET är öppet från kl 18 och serverar mat och dryck.

För närvarande kan man inte bli medlem i Jazzklubben men ett MEDLEMSSKAP i Folkkulturcentrum ger rabatterat inträde (f.n. 150 kr istället för 180 kr) liksom rabatt på de flesta andra aktiviteter i Horthagens Kulturhus

STUDERANDE och ungdom upp till 21 år går in för 80 kr på alla konserter. (Barn i föräldrars sällskap gratis)

FOLKKULTURCENTRUM (eller Hjorthagens kulturhus) är en ideell förening som förenklat har till syfte att erbjuda kultur till "vanligt folk". Det handlar om musik men också om teater, måleri, dans m.m. Du kan TA DEL av evenemang (som t.ex. våra jazzkonserter) men också själv PROVA PÅ att spela teater, sjunga i en kör, lära dig att spela ukulele, måla och mycket annat. Om du vill veta mer kan du gå in på FKC:s hemsida www.folkkulturcentrum.se . Du kan också hyra lokal för privata fester. Som medlem i Folkkulturcentrum har du rabatt på de flesta evenemang och kurser som finns där.

JAMKVÄLLAR, ordnas i samarbete med Folkkulturcentrum nere i källarlokalen, "Studion" ungefär 1 gång i månaden. Där kan du som amatör prova på att sjunga eller spela ett instrument tillsammans med ett professionellt komp bestående av piano, bas och trummor. Du bör ha med dig noter eller ackord. Ring Inger på telefon 070-2556040 om du vill veta mer.

KAFÉ KULTUR serverar mat och dryck i samband med de flesta evenemang.